We-Linked

Online PR

Wilt jij meer naamsbekendheid? Met Online PR helpen wij om jou meer naamsbekendheid te krijgen!

Online PR

Creër meer naamsbekendheid met Online PR!

Wat is Online PR?

Online Press Release, ook wel afgekort naar ‘PR’, omvat het verkrijgen van naamsbekendheid in de vorm van digitale publicaties, blogs en andere vormen van Content Marketing. Het werkt als traditionele PR Marketing, maar dan voor online platformen.

Online PR kan op verschillende manieren gebruikt worden:

  • In aanraking komen met verslaggevers op sociale media kanalen, om zo een relatie op te bouwen met ze.
  • Het gebruiken van gebruikersreviews van jouw producten of diensten, om zo een naam meer bekendheid te geven het je merk meer betrouwbaar te maken.
  • Reageren op comments op Online platformen, die betrekking hebben op jouw product of dienst. Denk hierbij aan reviews op jouw product of dienst.

Met Online PR wil je ervoor zorgen dat je een hoge vorm van online publiciteit verkrijgt. Je wilt de naam van je bedrijf verbeteren, meer online awareness creëren en een loyale klantenkring opbouwen.

Wat is het verschil tussen online pr en online marketing?

Het verschil tussen Online PR en Online Marketing, is dat Online PR een vorm is van een marketing strategie. Online PR wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat er op een bepaalde manier, er naamsbekendheid verkregen wordt. Daarom is Online PR een onderdeel van Online Marketing, en is Online Marketing ook weer een onderdeel van Online PR. Om ervoor te zorgen dat je met je bedrijf online succes boekt, is het belangrijk dat je de juiste combinatie van Online Marketing en Online PR gebruikt.

Met Online Marketing zorg je ervoor dat je jezelf juist positioneert voor je doelgroep. Met Online PR duw je jezelf steeds meer en meer naar voren op de juiste positionering.

Om ervoor te zorgen dat je online scoort, is het belangrijk dat je weet hoe jij jezelf en je bedrijf positioneert tegenover je doelgroep, en hoe je een online reputatie opbouwt. Hoe jij reageert op je potentiële klant, hoe jij ze benadert, hoe je ze binnenhaalt, alles is een vorm van Online PR en Online Marketing. Bij We-Linked zijn wij ervaren en gespecialiseerd in het vergroten van jouw bedrijfsnaam en zorgen wij ervoor dat potentiële klanten jou makkelijk kunnen vinden en benaderen. Ben je benieuwd hoe wij dit kunnen doen voor jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op!

Online PR

Wat doet we-linked nog meer?

SEO

Wilt u hogerop komen in Google? Wij kennen het geheim van Google en zorgen ervoor dat jij hogerop komt in Google!

Marketing strategy

Het is heel belangrijk dat jij weet hoe jij je bedrijf moet positioneren in de markt, en vervolgens je ideale doelgroep het beste kunt bereiken. Wij helpen jou om jezelf op de juiste manier te positioneren in de markt.

Web Design

Een goede website is tegenwoordig van vitaal belang. Zie het als een medewerker die continue aan het werk voor jou is en 24/7 bereikbaar is. Bij We-Linked helpen wij u aan mooie en resultaatgerichte websites en webshops!